هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

رایزنی گانتس و اسپر درباره ایران

رایزنی گانتس و اسپر درباره ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی درباره ایران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 12
کد خبر: ۴۵۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در اولین گفت‌وگوی تلفنی با «مارک اسپر»، همتای آمریکایی خود صحبت کرد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، گانتس و مارک اسپر در این گفت‌وگوی تلفنی درباره فعالیت‌های ایران در منطقه غرب آسیا و برخی مسائل دیگر صحبت کردند.

 

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده که این دو وزیر در مورد ضرورت متوقف کردن آنچه «تهدیدات ایران» خوانده شده گفت‌وگو کردند.

 

سخنگوی بنی گانتس از اظهار نظر در مورد اینکه آیا این دو وزیر در مورد طرح اشغال کرانه باختری صحبت‌ کرده‌اند یا خیر صرف نظر کرد.

 

دفتر گانتز همچنین اظهار داشت که وی از تعهد آمریکا به سیاست ایجاد حاشیه «برتری کیفی برای ارتش اسرائیل » قدرانی کرده است.

 

منظور از این سیاست، قانونی در آمریکا است که ایالات متحده را ملزم می‌کند از طرق مختلف از جمله ایجاد محدودیت برای فروش تسلیحات به سایر کشورهای منطقه غرب آسیا از حفظ برتری نظامی رژیم صهیونیستی در این منطقه اطمینان حاصل کند.

 

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرده که اسپر و گانتس متعهد شده‌اند که در اولین فرصت با یکدیگر دیدار حضوری داشته باشند.

 

بنی گانتس، صبح روز پنجشنبه نیز با «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره روابط تل‌آویو با اروپا صحبت کرد.

 

وی در رشته توئیت‌هایی ضمن اشاره به صحبت‌های خود با بورل درباره تقویت روابط تل‌آویو و اتحادیه اروپا و اهمیت همکاری بین آنها مدعی شد باید از طریق اعمال فشار مضاعف و تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران برای جلوگیری از گسترش تسلیحات هسته‌ای جمهوری اسلامی اقدام شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار